Εγγραφείτε στα NewsLettersΕργαστήρι Χορού - "Χορός, Μουσική, Μύθοι"

με τη Σάντρα Βούλγαρη

 

"Η Μυθική Χώρα της Άβαλον"

Ένα εργαστήρι σωματικής και χορευτικής έκφρασης εμπνευσμένο από τους μεσαιωνικούς θρύλους για την μυθική χώρα της Άβαλον στο Εργαστήρι Μαιρηβή.

 

 

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, 7μ.μ. - 9μ.μ.

Εργαστήρι Μαιρηβή, Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: 6973077158


αναλυτικά...
"Η Μυθική Χώρα της Άβαλον"


Τι είναι για εσάς η μυθική χώρα της Άβαλον;
Πως την έχετε φανταστεί; Υπάρχει; Κι αν ναι πως θα την ζωγραφίζατε, χορεύατε, περιγράφατε;
Με μια λέξη, ένα ποίημα, ένα αγαπημένο σας αντικείμενο, μια φωτογραφία, μια εικόνα, ένα μουσικό κομμάτι η έναν δικό σας χορευτικό αυτοσχεδιασμό...Το εργαστήρι φιλοδοξεί να αποτελέσει την εισαγωγή για την οργάνωση ενός μελλοντικού κύκλου εργαστηρίων με τίτλο «Χορός, Μουσική, Μύθοι» με θεματική από μύθους και παραμύθια.
Σε αυτό το πρώτο εργαστήρι που θα πραγματοποιηθεί οι συμμετέχοντες καλούνται σε μια σωματική, μουσική, εικαστική, περιπλάνηση στη χώρα των "ανθισμένων μηλιών" την Άβαλον, συνδεδεμένης με τους μεσαιωνικούς θρύλους για την βασίλισσα Γκουίνεβιρ, τον Μέρλιν και τον νεραϊδόκοσμο των Κελτών.Με εργαλεία την κίνηση, τον λόγο, τη μουσική, τον αυτοσχεδιασμό οι συμμετέχοντες θα γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές αλλά και δημιουργοί.

Με αντικείμενα (φωτογραφίες, εικόνες, άλλα αντικείμενα, υφάσματα κλπ) θα δημιουργήσουμε μαζί το σκηνικό περιβάλλον. Με τα κείμενα, ποιήματα, λέξεις, σημειώματα που θα γράψουμε θα φτιάξουμε το σενάριο μας και θα το "παίξουμε".

Με τον αυτοσχεδιασμό και τη μουσική θα δημιουργήσουμε τον χορό μας.Συντονίζει η χορεύτρια και χορογράφος Σάντρα Βούλγαρη.


Το εργαστήριο απευθύνεται σε έφηβους και ενήλικες όλων των ηλικιών και δεν είναι απαραίτητη η χορευτική εμπειρία.

 

 

 

Εργαστήρι Μαιρηβή, Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: 6973077158